Print side
Kom med på fossil jagt på Nordfalster, på Geologiens dage.
DatoSøndag den 22. september 2019  
Tidspunktkl. 10  
BeskrivelseTrilobiten, Falsters Stenklub inviterer til spændende strandtur. Kom med på denne unikke tur og lær hvordan du flækker en sten i jagten på fossiler. Sjove konkurrence med gevinster. Husk madpakke og hammer.. Kom med på fossil jagt på Nordfalster, på Geologiens dage.

Geologiens dage 2019 er en weekend med særarrangementer i hele Danmark, og på Falster kan vi også være med. Langs Falsters smukke kyster findes et bredt udvalg af interessante fossiler og bjergarter og dem skal vi ud og lede efter.

Trilobiten, Falsters Stenklub inviterer alle interesserede til spændende strandtur på, søndag d 22/9, kl. 10.00. Turlederne er Trilobitens næstformand Eva Cristina Rose & formand Steen Stanley Olsen

Tag familie og venner med på den hyggelige strandtur, som går fra Sortsø til Farø broen, på Falster siden. Der vil blive arrangeret sjove konkurrencer undervejs med mulighed for at vinde fine gevinster.

Har du altid en sten i lommen, når du kommer hjem fra en strandtur?

Drømmer du om at bliver den næste, der finder en meteorit, dinosaur knogle eller et danekræ?

Elsker du naturen og gør det dig glad, hvis du finder et flot søpindsvin eller en smuk porfyr, ja så er Trilobiten, Falsters Stenklubs arrangementer lige noget for dig.

Kom med på denne unikke tur og lær hvordan du flækker en sedimentær sten i jagten på fossiler. Vi kigger også på dybbjergarter, vulkanitter og sedimenter. Tag gerne dine egne sten og fossiler med og få et bud på, hvad du har fundet.

Det er gratis at deltage. Husk en madpakke og tøj der passer til vejret, samt evt. feltudstyr fx. hammer, mejsel og lup.

Tid og sted: Vi mødes kl. 10.00, søndag d 22/9, på hjørnet af Sortsøvej/Bøgevænget.

ca. ved Sortsøvej 64, 4850 Stubbekøbing. Parker hensynsfuldt i vejkanten. Herfra går vi gennem skoven til stranden og vestpå mod Farøbroen.

I tilfælde af højvande eller meget dårlige vejrforhold, så mødes vi stadig ved Sortsø, hvor det aftales om turen fx skal omlægges til Nr. Vedby grusgrav nær Nr. Alslev.

Yderligere info og spørgsmål, tjek Facebook gruppen: "Trilobiten, Falsters Stenklub" eller hjemmesiden www.trilobiten.dk 
Tilmelding
Pris(Fri entré) 
Praktiske opl.
Linkhttp://www.trilobiten.dk
MødestedSortsø, Hjørnet af Sortsøvej/Bøgevænget. ca. ved Sortsøvej 64, Stubbekøbing
Turleder 
Kontaktinformation
Johnny Madsen, Guldborgsund Kommune, 54 73 19 96 - e-mail: joma@guldborgsund.dk