Print side
På cykel fra Kramnitze i roligt tempo på stille landsbyveje og på diget.
DatoOnsdag den 5. august 2020  
Tidspunktkl. 14  
BeskrivelseEn dejlig guidet cykeltur på den inddæmmede fjord med fortælling om stormfloden, diget, pumpestationer, landbrug og turisme på Lolland.. Guidet cykeltur på Lolland, hvor din guide fortæller om sejlads på Østersøen gennem tiderne, indsatsen for at inddæmme Rødby Fjord og hvor der er besøg i Mindeparken herfor.

Vi ser kanalerne, hvor vandet føres til pumpestationen, og guiden fortæller om det store arbejde med at inddæmme fjorden. Dette ser vi også på lille udstilling og i Mindeparken, hvor der også fortælles mere om stormfloden og diget, der blev bygget.

Vi bevæger os rundt i landskabet og din guide fortæller om den gode landbrugsjord og nye initiativer med afgrøder. Undervejs hører I også om spændende historiske fund.

I løbet af turen fortæller din guide om dagliglivet på Lolland anno 2020 med arbejde, skole, det frivillige foreningsarbejde, turisme og kulturlivet.

Oplev Lolland med en engageret lokal guide.

Længde og varighed

Cykelturen varer 3 timer og er ca. 30 km lang. I cykler i et roligt tempo, hvor alle kan være med og der er fortællestop undervejs.

Se beskrivelse og køb billet

Følg os på Facebook

Følg GuideserviceDanmark på Facebook og vær opdateret om guidede ture i hele Danmark www.facebook.com/GuideserviceDK/

Hvem er Guideservice Danmark

Guideservice Danmark tilbyder guider og guidede ture i hele Danmark. Du kan enten vælge en af vore fastsatte datoer eller du kan selv vælge dato og tidspunkt. Du kan se alle turforslag i hele Danmark her: www.guideservicedanmark.dk/se-turforslag/

Har du brug for en skræddersyet tur et sted i Danmark, vil vi glæde os til at høre fra dig og hjælpe med at arrangere den. Du kan kontakte os også på tlf. 41562859 
Tilmelding Køb/bestil billet
Pris(Pris: 150 kr) 
Praktiske opl.
MødestedKramnitze Servicekontor, Kramnitzevej 45, Rødby
Turleder 
Arrangører GuideserviceDanmark.
Kontaktinformation
Johnny Madsen, Guldborgsund Kommune, 54 73 19 96 - e-mail: joma@guldborgsund.dk