Gedser Fuglestation

Gedser Fuglestation

Fyrvej 4
4874 Gedser
Tlf: 6167 1843
Hjemmeside

Formidling af natur med speciale i fugle. To sprogede arrangementer kan arrangeres. Alle åbent-hus arrangementer er gratis at deltage iViser 2 events fra/efter 3. apr. 2020

Åbent Hus Gedser Fuglestation
26 Apr Natur

Åbent Hus Gedser Fuglestation

Søndag den 26. april 2020, kl. 8-12.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Gedser Fuglestation,
Fyrvej 4, Gedser
Vi viser, hvordan småfuglene indfanges, køns -, alders - og artsbestemmes. Vi ser fuglene helt tæt på, og der fortælles om det at ringmærke fugle, og hvilken viden mærkningen kan bringe. Til gavn for mejser, stære og andre fugle sælges fuglekasser og andre effekter, og det støtter samtidig Gedser Fuglestation.

Der er fri kaffe og te samt kage, så længe lager haves
Åbent Hus ved Gedser Fuglestation - ringmærkning
27 Sep Natur

Åbent Hus ved Gedser Fuglestation - ringmærkning

Søndag den 27. september 2020, kl. 9-13.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Gedser Fuglestation,
Fyrvej 4, Gedser
Gedser Fuglestation afholder åbent hus, hvor vi vil vise, hvordan man ringmærker trækkende småfugle. Her får vi den oplevelse at se en levende fugl ganske tæt på, og vi viser, hvordan man bestemmer art, køn og alder på fuglene. På denne tid af efteråret domineres småfugletrækket af Rødhals, Gærdesmutte, Gransanger, Jernspurv, Blåmejse og Fuglekonge, men der er altid chancer for noget mere sjældent.

Gedser Odde er et super træksted her om efteråret, hvor alle muligheder står åbne: Gode chancer for Rød Glente, Musvåger og andre rovfugle samt finker i massevis.

Vi sælger fuglefrø, fuglekasser og andre effekter til gavn for fuglene og til støtte for Gedser Fuglestation. Der er gratis kaffe/te og kage, og der kan købes øl/vand.

Der er valgfrit mødetidspunkt mellem kl. 9 og 13 - og i øvrigt gratis adgang!
Download liste som pdf