Tekst
app box
Gedser Fuglestation

Gedser Fuglestation

Fyrvej 4
4874 Gedser
Tlf: 6167 1843
Hjemmeside

Formidling af natur med speciale i fugle. To sprogede arrangementer kan arrangeres. Alle åbent-hus arrangementer er gratis at deltage iViser 1 event fra/efter 23. sep. 2021
Åbent Hus Gedser Fuglestation - DOF
26 Sep Natur

Åbent Hus Gedser Fuglestation - DOF

Søndag den 26. september 2021, kl. 09-12.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Gedser Fuglestation,
Fyrvej 4, Gedser
Gedser Fuglestation afholder åbent hus, hvor vi vil vise, hvordan man ringmærker trækkende småfugle. Gedser Fuglestation afholder åbent hus, hvor vi vil vise, hvordan man ringmærker trækkende småfugle. Her får vi den oplevelse at se en levende fugl ganske tæt på, og vi viser, hvordan man bestemmer art, køn og alder på fuglene. På denne tid af efteråret domineres småfugletrækket af Rødhals, Gærdesmutte, Gransanger, Jernspurv, Blåmejse og Fuglekonge, men der er altid chancer for noget mere sjældent.

Gedser Odde er et super træksted her om efteråret, hvor alle muligheder står åbne: Gode chancer for Rød Glente, Musvåger og andre rovfugle samt finker i massevis.

Vi sælger fuglefrø, fuglekasser og andre effekter til gavn for fuglene og til støtte for Gedser Fuglestation. Der er gratis kaffe/te og kage, og der kan købes øl/vand.

Der er valgfrit mødetidspunkt mellem kl. 9 og 12 - og i øvrigt gratis adgang!
Download liste som pdf