Tekst
app box
Nivå Bugt Strandenge

Nivå Bugt Strandenge

Strandvejen 381
2990 Nivå
Hjemmeside

Fugleværnsfondens reservat Nivå Bugt Strandenge. Den lavvandede Nivå Bugt og de smalle strandenge er det eneste område på den danske del af Øresundskysten, hvor vadefugle og andre vandfugle har mulighed for at raste og fouragere. Fra fugletårnet på stedet er der god udsigt over det fredede område

Reservatet ligger ud for Nivaagaard, hvorfra der er sti gennem parken til strandengene (ialt 1,5 km fra Nivå Station)Viser 2 events fra/efter 23. sep. 2021
Åbent hus i fugletårnet ved Nivå Bugt Strandenge
3 Okt Natur

Åbent hus i fugletårnet ved Nivå Bugt Strandenge

Søndag den 3. oktober 2021, kl. 13-16.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Arrangør: Fugleværnsfonden
Nivå Bugt Strandenge,
Strandvejen 381, Nivå
Oplev efteråret ved Øresund. Årets sidste åbent hus i fugletårnet ved Nivå Bugt giver dig mulighed for at se store tal af trækkende gæs, rovfugle og traner afhængigt af vindforholdene. Vi ser på andefugle og vadefugle i bugten og småfugle på træk og rast. Og der er chance for at se isfuglen fiske i bugten eller sidde på stenrevet syd for fugletårnet.

OBS! Fugleværnsfonden følger myndighedernes anvisninger i forbindelse med COVID-19 og justerer løbende op eller ned, afhængigt af hvordan situationen udvikler sig. Så hold øje med vores hjemmeside for den seneste opdatering i forhold turændringer. Også i sidste øjeblik.

Mødested: Fugletårnet ved Nivå Bugt Strandenge.

Turleder: Fugleværnsfondens frivillige arbejdsgruppe i Nivå
Fugletur ved Nivå Bugt Strandenge
4 Nov Natur

Fugletur ved Nivå Bugt Strandenge

Torsdag den 4. november 2021, kl. 10-13.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Arrangør: Fugleværnsfonden
Nivå Bugt Strandenge,
Strandvejen 381, Nivå
Vi følger årets gang ved Nivå og lytter til sang og kald fra de fugle, som lever i Nivås varierede natur. Turen er for alle, som ønsker at lære lidt mere om vores hjemlige fugle og det spændende dyre- og planteliv, som Nivå også byder på. OBS! Fugleværnsfonden følger myndighedernes anvisninger i forbindelse med COVID-19 og justerer løbende op eller ned, afhængigt af hvordan situationen udvikler sig. Så hold øje d vores hjemmeside for den seneste opdatering i forhold turændringer. Også i sidste øjeblik.

Mødested: Nivå togstation.

Turleder: Naturvejleder Jørn Dyhrberg Larsen.

Foto: stor flagspætte, Albert Steen-Hansen/ Fugleværnsfonden
Download liste som pdf