Tekst
app box
Kumus

Kumus

Nystedvej 73C,
4891 Toreby L
Tlf: 29 67 10 02
Hjemmeside

Center for kunst og musik på LollandViser 3 events fra/efter 19. sep. 2020
Annas verden
24 Sep Skuespil

Annas verden

Torsdag den 24. september 2020, kl. 16.30 og 19.30.
Pris: (Entré: 300 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kumus,
Nystedvej 73C,, Toreby L
Endelig forår. Lyset vender tilbage. Det lys, som alle i Skagen er afhængige af og som får kunstnere til at valfarte til fiskerlejet. Hjemme hos. Anna Ancher betyder lyset, at hun og ægtemanden Michael kan male igen, og at huset snart vil summe af liv. Anna står foran sit gennembrud på den københavnske kunstscene. Privat og arbejdsmæssigt er hendes og Michaels forhold idyllisk. De er ligeværdige, fascinerede af hinanden og i takt med, at Annas åbenlyse talent for at male har foldet sig ud, er deres forhold kun blevet styrket. Men det er ikke let at forene den klassiske moder- og hustrurolle med et liv som bohemekunstner. Særligt omverdenen har svært ved at forstå hendes valg, og ikke mindst fravalg, i bestræbelserne på at lykkes som kvindelig kunstner. På den måde peger kvinde- og kunstnerportrættet af Anna Ancher på et af vor tids store køns- og identitetsspørgsmål: Kan man både have børn og karriere, eller må man vælge ? og hvad er konsekvenserne?. Beretningen om Anna Ancher er fortællingen om en ny type kvinde, en ny retning i malerkunsten og historien om samlingspunktet for kunstnerkolonien i Skagen ? ét af de mest produktive og succesfulde kunstneriske fællesskaber i Danmark. Medvirkende: Julie Riis, Luise Skov, Pelle Nordhøj Kann,. Nanna-Karina Schleimann. Instruktion: Jennifer Vedsted. Dramatiker: Julie Petrine Glargaard. Scenograf: Sir Grand Lear. Komponist: Nanna-Karina Schleimann
Gåtur ved Fuglsang ca. 5 km

Gåtur ved Fuglsang ca. 5 km

Lørdag den 26. september 2020, kl. 10.
Pris: (Gratis)
Kumus,
Nystedvej 73C,, Toreby L
Gåtur i forbindelse med WE WALK ugen hvor hele danmark går en tur. Godt fodtøj da der kan være lidt fugtigt på Skejten. Turen er ikke velegnet til dårligt gående eller klapvogne/barnevogne.
Christina Dahl & Sophisticated Ladies
5 Nov Jazz

Christina Dahl & Sophisticated Ladies

Torsdag den 5. november 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: Standard 175 kr, Unge under uddannelse 100 kr) Køb/bestil billet
Arrangør: Jazz på Tværs
Kumus,
Nystedvej 73C,, Toreby L
Sophisticated Ladies er en koncert med humor, engagement og musikalsk overskud. Her med Christina Dahl på tenorsax; Marie Louise Schmidt: piano; Helle Marstrand: bas og Benita Haastrup på trommer.
Download liste som pdf