Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
1/7 2017
Krenkerup Bryggeri & Traktørsted
Krenkerupvej 33
4990 Sakskøbing
Tlf: 54705485

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 54.779, Lon 11.67

Krenkerup Traktørsted er vores eget hyggelige caféområde på selve godset, som en forlængelse af bryggeriet. Hver fredag kan alle fra nær og fjern komme helt tæt på os og tage et hyggeligt stop på Krenkerup Bryggeri - og få serveret friskbrygget fadøl. Traktørstedet ligger i samme bygning som bryggeriet, og gennem vinduer har du fuldt udsyn til brygkernen. Det betyder, at du er tæt på og ofte kan se brygmesteren i aktion. Et traktørsted er betegnelsen for visse restauranter uden for byerne, ofte i nærheden af seværdigheder i naturen. På denne måde var disse steder naturlige mål for borgerskabets udflugter. Et traktørsted har begrænset udbud på menuen, typisk lette frokostretter samt drikkevarer. Krenkekrup Traktørsted giver dig og dine nære mulighed for at snuppe en vidunderlig pause i vores unikke omgivelser - hvor der er plads til at sætte sig ned og nyde øjeblikket og få en snak om den særlige kvalitetsøl.


I dag

Påskeåbent med gåtur for Svanevig Hospice

Påskeåbent med gåtur for Svanevig Hospice

Nyd en hyggelig gåtur i området omkring Krenkerup Gods og Bryggeri og giv et bidrag til Støtteforeningen for Svanevig Hospice. I tidsrummet 12:00-14:00 starter i gåturen (30 kr. for voksne - 0 kr. for børn). Krenkerup Traktørsted holder åbent til kl. 18.
30 kr
Nyd en hyggelig gåtur i området omkring Krenkerup Gods og Bryggeri og giv et bidrag til Støtteforeningen for Svanevig Hospice. I tidsrummet 12:00-14:00 starter i gåturen (30 kr. for voksne - 0 kr. for børn). Krenkerup Traktørsted holder åbent til kl. 18.

Lørdag den 1. april 2023 er det i tidsrummet 12:00-14:00 muligt at gå en tur i de smukke omgivelser omkring Krenkerup Bryggeri og Gods.

Støtteforeningen for Svanevig Hospice sender jer afsted på ruten som starter foran Krenkerup Traktørsted - pris pr. voksen er 30 kr. som ubeskåret går til foreningens arbejde. (Børn 0 kr.) Ruten tager en lille time, og foregår primært på stier i skov.

Efter en hyggelig gåtur lander I igen ved Krenkerup Traktørsted, som holder åbent frem til klokken 18. Foruden det velkendte øl i hanerne, kan der denne dag også købes lidt lækkert fra Susanne Bruun.

Vi sørger for bålfade, ekstra siddepladser både inde og ude og portsalget holder naturligvis også åbent helt til klokken 18. Krenkerups egne gartnere har desuden lovet at have en masse forårsstiklinger klar til denne dag, som det vil være muligt at købe med hjem til drivhuset.

Vi håber, at I vil gå en tur i den gode sags tjeneste, og efterfølgende nyde et par hyggelige timer ved Krenkerup Bryggeri og Traktørsted.

PRAKTISK:
Dato: 1. april 2023
Tid: Gåtur i tidsrummet kl. 12-14. I starter gåturen når I ønsker det mellem kl. 12 og 14, og går turen i jeres eget tempo. Traktørstedet holder åbent 12-18.
Sted: Start og mål foran Krenkerup Traktørsted
Pris: Gåtur - 30 kr. pr. voksen. Børn 0 kr. Medbring gerne kontanter.

Læs mere